Munka, állás, karrier > 3. oldal > Férfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Munka, állás, karrier > 3. oldal > 34 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Válságkezelés
http://valsagmenedzser.hu

A Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesülete (VOE) által egyesített és képviselt szakemberek arra törekszenek, hogy a változások előtt álló, vagy épp bajba jutó és hozzájuk forduló szervezeteknél a beavatkozásokat szakértelemmel kezeljék, fordulatot hozó segítséget nyújtsanak. Postgraduális képzéseket szervezünk azok számra, akik a változás- és válságmenedzselés rejtelmeit el szeretnék sajátítani, illetve olyan vállalkozók, családi vállalkozás tulajdonlását felelősen átörökíteni szándékozó tulajdonosok, ill. menedzserek számára, akik preventíven szeretnének cselekedni, időben váltani, megelőzve a bajt. Hírlevelet küldünk mindazon érdeklődők számára, akik a szolgáltatási újdonságaink, aktuális rendezvényeink, képzéseink, tréningjeink, szolgáltatásaink iránt érdeklődnek.

Válságkezelés
Lean tréning
http://www.folyamatfejlesztes.hu

Coaching programunkat azon cégeknek ajánljuk, akik belső folyamatfejlesztési szakembert kívánnak kiképezni. Tréningjeink mindegyikénél a tapasztalati tanulás elvét alkalmazzuk, célunk, hogy a résztvevők azonnal alkalmazható ismereteket szerezzenek! A folyamatfejlesztés lényege, hogy azonos gépekkel, azonos emberekkel, többet tudnak előállítani, mint azt ma hiszik. Csatlakozzon Ön is a XXI. századi haladó vezetők köréhez! Látogasson el honlapunkra és ismerje meg a részleteket!

Lean tréning
Vállalati tanfolyamok, továbbképzések
http://www.atanarur.hu

Weboldalunkon a teljesség igénye nélkül válogathat tréner, coach, új vezető, marketing és reklámszervező, mediátor képzéseink, valamint továbbképzéseink széles kínálatából. A vállalati belső tréner képzés célja, hogy elérhető áron megismertessük a tréneri szakma alapjait leendő vállalati trénerekkel, oktatással foglalkozó szakemberekkel. Továbbképzéseinken pedig megismerkedhetnek a vezetői protokollal, elsajátíthatják az értekezletek, tárgyalások hatékony lebonyolításának művészetét, és részt vehetnek vezetői munkajogi továbbképzéseinken is.

Vállalati tanfolyamok, továbbképzések
Álláskeresés javításához alkalmazzon önéletrajz mintát
http://www.gerillaoneletrajz.hu/

A Gerilla Önéletrajz a leghasznosabb tanácsokkal látja el az állás kereső személyeket, az önéletraj megírás kapcsán. Legfontosabb tényező a munkakeresésnél, a kiválóan megírt önéletrajz, mely alapján sikeresen részt lehet venni az interjúkon. Ezekben látja el tanácsokkal a vállalkozás az adott személyeket, hogy milyen hibákat ne kövessenek el a cv-k megírásánál.

Álláskeresés javításához alkalmazzon önéletrajz mintát
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
ferfi.wyw.hu: Férfi katalógus. Érdekes weboldalak gyűjteménye, elsősorban férfiaknak.
Gyűjteményünkben 614 válogatott férfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 614 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15201