Munka, állás, karrier > 2. oldal > Férfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Munka, állás, karrier > 2. oldal > 34 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Névjegykártya szerkesztő, készítő program
http://www.internetprint.eu/hu/

Tervezze meg gyorsan és egyszerűen saját névjegykártyáját az InternetPrint digitális nyomda online tervezőjében! A nyomtatás technológiája a ma ismert nyomdatechnikák közül az egyik legimpozánsabb megjelenést nyújtja. Látogasson el weboldalunkra, ahol szerelő, masszázs terapeuta, orvos, ügyvéd, üzletkötő és sok más névjegykártya sablon, minta közül választhat! Önnek mindössze annyi a feladata, hogy kiválaszt egy sablont, megadja az adatait, és rendszerünk már készíti is az Ön saját névjegykártyáját.

Névjegykártya szerkesztő, készítő program
Exportmarkets - karrier és B2B portál
http://www.exportmarkets.com/

Az angol-magyar nyelvű Exportmarkets segítségével Ön is nyithat az export - import piacokra. Használja ki a nemzetközi kereskedelemben rejlő lehetőségeket! Regisztrálja cége termékeit akár ingyen; a biztonságos export import kereskedelmet a Coface cégmonitor biztosítja! Export - import portálunk továbbá nemzetközi álláshirdetésekkel, valamit minőségi franchise rendszerekkel is támogatja a nemzetközi kereskedelemet.

Exportmarkets - karrier és B2B portál
Nyelvtanulás külföldi munkavégzéshez
http://brainturbo.org/kulfoldi-munka

A Brainturbo nyelviskolában az egyén, azaz Ön van a középpontban és minden azt szolgálja, hogy olyan nyelvismeretre tegyen szert, amely életének számos területén felhasználható, akár a munka világában, akár utazások során. Ezzel a módszerrel, akár 10 hét alatt magabiztos nyelvtudást szerezhet német, vagy angol nyelvből.

Nyelvtanulás külföldi munkavégzéshez
Csapatépítő tréning Egerben
http://www.csapatepites-egerben.hu

Eger és környéke számtalan történelmi, kulturális és természeti értékkel rendelkezik, így varázslatos helyszínt biztosít csapatépítő tréningekhez, outdoor programokhoz. Partnereinkkel szorosan együttműködve azon dolgozunk, hogy az általunk szervezett rendezvények, csapatépítő tréningek minden részletében színvonalasak és egyediek legyenek, igyekszünk ügyfeleink válláról levenni a szervezéssel járó gondokat, és a kitűzött célok eléréséhez megadjuk a szükséges támogatást.

Csapatépítő tréning Egerben
Munkalehetőség = Jobinjoy!
http://www.jobinjoy.hu

Jobinjoy: Közénk várunk! Olyan munkatársakat keresünk, akik elkötelezettek saját sikereik és saját jövőjük érdekében, akiknek céljaik vannak és kitartóan dolgoznak azok megvalósításáért. A céljaik megvalósításán túl a kiemelkedően teljesítő kollégáink extra jutalomban is részesülnek. Olyan utakon vehetnek részt, ami kevés embernek adatik meg.

Munkalehetőség = Jobinjoy!
Gyorsítópálya a siker felé vezető úton
http://www.sikertervezes.com

Sikertitkok a jól működő vállalkozáshoz, karrierhez, gyorsabb előléptetéshez, meggazdagodáshoz... A díjmentes tanfolyam és letölthető tanulmány hasznos tippeket, stratégiákat mutat be, melyek alkalmazásával valóban sikeres lehetsz, és a következőket érheted el: meredeken bővülő anyagiak; értelmes és élvezetes munka; szabadság - akkor és azt és úgy csinálsz, amikor és amit, és ahogy szeretnéd!

Gyorsítópálya a siker felé vezető úton
Laminált padló
http://laminaltpadlohaz.hu/

Megsérült több helyen laminált padlója? Nem tudja eltűntetni a nyomokat ezért a csere mellett döntött? Nem nagyon van rá pénze most ezért olcsó de jó minőségű padló keres?Minden létező helyen megnézte már de túl drágának találta azt amit látott? Ha meghallgat engem akkor ellátogat honlapunkra és megtekinti széles kínálatunkat. Biztosan sikerül olyat találnia ami nem túl drága de a minősége is megfelelő.

Laminált padló
Személyes coaching
http://www.topvezetes.hu/kinek/

A személyes konzultációk alatt a készségek tudatosítása, az erőforrások felismerése, megoldások különleges kutatása, bátorító környezet megteremtése által valódi építkezés történik. Segítek vezetőknek tovább lépni, fejlődni, teljes életet élni, és nem utolsó sorban a csúcson maradni.

Személyes coaching
Dolgozat írás
http://iqfactory.hu/

Dolgozat írás? Azt szeretné, ha ezt a munkát elvégezni ön helyett valaki, aki ehhez ért? Nem tudja, hogy melyik cég legyen ez, mert ismeretlen az ön számára ez a terület? Ha szüksége van a megoldásra, és ezt minél hamarabb szeretné is megtalálni, akkor látogasson el honlapunkra, mert mi vállalunk dolgozatírást minőségben határidők betartásával. Ha felkeltettem érdeklődését, akkor emailben érdeklődjön.

Dolgozat írás
Üzleti angol tanfolyam
http://www.angolnyelvtanfolyam.com/uzleti_angol_tanfolyam

Manapság egyre többen vannak azok, akiknek az üzleti életben is szükségük van az angolra. Sok munkahelyen már elvárás a társalgási szintű angol nyelvtudás, bizonyos munkakörökben pedig egyenesen elengedhetetlen az üzleti szókincs ismerete. Az üzleti angol, vagyis a Business English szakterületenként eltérő szókincset tartalmaz. Az általános üzleti angol, más néven a General Business English az a vonal, ami leginkább megfelel egy általános üzleti, irodai környezetben használható tudásnak. Leginkább azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik itthon nemzetközi cégeknél, vagy külföldön olyan környezetben dolgoznak, ahol a munka része az aktív írásbeli és szóbeli szóbeli angol kommunikáció.

Üzleti angol tanfolyam
Tanári állásajánlat - BeHappy Angol Nyelviskola
http://www.behappynyelviskola.hu/allasajanlat

A BeHappy Angol Nyelviskolában lehetőség van főállású és részmunkaidős tanfolyamszervezői és tanári állásra jelentkezni. Munkatársaink vidámak, lendületesek és dinamikusak, sikereik szakmai tudásuknak, tapasztalataiknak és pozitív látásmódjuknak köszönhetők. Egyedi módszerrel tanítják az angolt, így a tanulók rugalmas időbeosztásban, egyéni haladási tempóval sajátíthatják el a nyelvet, saját céljaiknak megfelelően. Jelentkezz hozzánk, ha te is szeretnél fiatalos csapatunk tagja lenni, és illenek rád a pozíciók bármelyikében jelöltek! Látogasd rendszeresen weboldalunkat, mert bővülő tanulói létszámunk miatt folyamatosan keresünk új munkatársakat!

Tanári állásajánlat - BeHappy Angol Nyelviskola
CVandmore karrier építő portál - Videós önéletrajz készítő
http://www.cvandmore.com/

Másik munkahelyet keres? Boldogan kipróbálna valami egyedit az állásvadászat területén? Menjen a CV&More karrierépítő és videós álláskereső weblapra! Ahol az önéletrajz készítő mellett az audiovizuális lehetőségek is nagyban segítik az álláskeresőket. Ez az új videó álláskeresés megoldás rendkívül hatékony. A szakmai profil elkészítése pedig kimondottan egyszerű. Ugyanis egy megszokott önéletrajz készítővel szemben a videó CV profil feltöltésnek hála Ön egész személyiségét bemutatva próbálhatja elnyerni a munkáltatók bizalmát - javítva az elhelyezkedés esélyét. A rövid regisztráció folyamatát követően Ön rögtön megkezdheti videós CV profilja személyre szabását az önéletrajz, valamint a bemutatkozó videó felvételével. CV segítségével könnyebb a videós álláskeresés!

CVandmore karrier építő portál - Videós önéletrajz készítő
Ipari alpinista képzés
http://ipari-alpinista.hu/ipari-alpinista-kepzes-oktatas/

Hogyan sajátíthatod el profin az ipari alpinista szakmát? Sok igazán jó minőségi ipari alpinista tanfolyam van borsos áron, azonban ezek nagyrészt csak az alpinista technikát oktatják. A képzés elvégeztével munkát nem biztosítanak. Mi lesz a legnagyobb haszna, ha nálunk tanulsz? A kötéltechnikán kívül a szakmunkákat is elsajátíthatod, így a képzés után egyből munkába is állhatsz!

Ipari alpinista képzés
Sikeres tanulás család és munka mellett
http://tanuljtanulni.hu

Ha a munka és a családod mellett el sem tudod képzelni, hogyan és mikor tanulj a vizsgáidra, ne csüggedj! Van megoldás! Speciális tanulási tréningünkön választ kapsz arra, hogyan tanulj, ha családod és a sok munka mellett nincs időd rá, és hogy mit tegyél, ha egy fárasztó, rohangálós nap után nincsen kedved tanulni. Tudni fogod, hogyan működik az agyad, és hogyan fogadja be könnyen a tanulnivalót. Vége az árral szemben való úszásnak! Úgy fogsz tanulni, ahogy az agyad legkönnyebben képes azt befogadni.

Sikeres tanulás család és munka mellett
Egyéni coaching
http://www.hegyinora.hu/hu/egyeni-coaching

Ha visszatérő problémáid vannak, szeretnél tudatosabban élni, dolgozni, és ennek megfelelően szeretnéd, ha a csapatod, illetve munkatársaid is hatékonyabban együtt tudjanak működni, itt a lehetőség, látogass el honlapunkra! Cégünk egyéni, csoportos és szervezeti tréningeket is szervez. Fő célunk, hogy a szervezetek és a vállalkozások közös munkánk során újra megújulásra képes szervezetté fejlődjenek, amely, ha új ötletekkel áll elő, azokat meg is valósítja!

Egyéni coaching
Hirdetések
Oldal leírása
ferfi.wyw.hu: Férfi katalógus. Érdekes weboldalak gyűjteménye, elsősorban férfiaknak.
Gyűjteményünkben 614 válogatott férfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 614 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15201