Hajhullás, kopaszodás > Férfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajhullás, kopaszodás > 18 weboldal. Kategória leírása: A kopaszodás problémája főleg a kopaszodó és idősebb férfiakat érinti.

ferfi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tincs, ami nincs /Hajhullás, kopaszodás/
http://www.vital.hu/themes/health/skin5.htm

A kopaszodás a közhiedelemmel ellentétben nem civilizációs ártalom. Az egykor lobogó sörényû ifjak közel egyharmada már az emberi civilizáció hajnalán is erõsen gyérült hajjal lett tagja a Vének Tanácsának. Az erõsen kopaszodó férfiak aránya ma is mintegy 30%-os.

Tincs, ami nincs /Hajhullás, kopaszodás/
Kopaszodás ellen
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=3034

Tudásbázis - Kopaszodás ellen ki mit javasol?. Fórum a kopaszodásról.

Kopaszodás ellen
Bánfi hajszesz
http://www.herbaria.hu/?mode=wProduct&s=show&id=140

A család tagjai gyógynövény-kivonatok különleges összetételű keverékét tartalmazzák. A növények komplex hajhullást csökkentő és hajnövekedést serkentő hatását klinikai tesztek bizonyítják. A Bánfi hajszesz összetevői javítják a fejbőr vérkeringését és ezáltal fokozzák a hajhagymák tápanyag-ellátását, meghosszabbítják a hajhagymák növekedési fázisát.

Bánfi hajszesz
A hajról és a hajhullásról általában
http://www.llogo.hu/viviscal/

A fejbőrön kb. 90.000 - 180.000 szál haj található. A hajszálak nem növekszenek egyenletesen: minden hajhagyma a három növekedési fázis valamelyikében van. Hajunk 10-20 százaléka van nyugalmi fázisban, amely mintegy három hónapig tart. Az átmeneti fázis időtartama általában 2 hét.

A hajról és a hajhullásról általában
Piacon az első kopaszodás-génteszt
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0804/302892/20080122_kopaszodas_androgen_recep ...

Egy amerikai cég a napokban elsőként tette a kereskedelmi forgalomban is elérhetővé azt a genetikai tesztet, amellyel az érdeklődő férfiak számára megbízható adatokat közöl arról, hogy mekkora eséllyel fognak megkopaszodni még negyvenéves koruk előtt. A teszt a kopaszodás leggyakoribb, öröklődő formájának várható megjelenéséért felelős egyik génvariáns azonosítása alapján jelzi előre a hajhullás valószínűségét.

Piacon az első kopaszodás-génteszt
Hajbeültetés
http://hajbeultetes.hu/

Hajátültetés, hajbeültetés, hajáthelyezés FUE technikával. A világ legnépszerűbb és legmodernebb hajátültetési technikája, tökéletesen természetes végeredménnyel

Hajbeültetés
Kent hajkefe férfiaknak - Neroli parfüméria
http://www.parfumneroli.hu/parfum/apolas/?haz[haz][item]=63

Magyarországon a NEROLI parfüméria forgalmazza a világhíres KENT hajkeféket. Valódi vaddisznósörte az egészséges hajáért, a kopaszodás és hajhullás megakadályozásáért.

Kent hajkefe férfiaknak - Neroli parfüméria
Hajbeültetés specialista
http://www.hairhungary.hu/

Hajbeültetés speciális, fájdalommentes mikrosebészeti beavatkozással a Hairhungary-nél

Hajbeültetés specialista
Hajbeültetés hajátültetés specialista
http://www.ahajbeultetes.hu

Professzionális, garantált minőségű FUT- FUE hajátültetés-hajbeültetés follikuláris (hajtüsző) egységekkel, teljes felelősséggel, nagy tapasztalattal a Sikos Hajbeültetés Klinikán 1992 óta. Nálunk mindig plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista végzi a hajbeültetés műtétet! Kiemelten előnyös ár –érték arány

Hajbeültetés hajátültetés specialista
Kopaszodik a Szerelme??
http://www.hajbeultetesklinika.hu

A hormonváltozások miatt teljesen természetes jelenség a női hajhullás és kopaszodás, éppen úgy, mint férfiak esetében. Kiválthatja a terhesség vagy a menopauza egyaránt. A haj dúsítására és a régi, vonzó külső elérésére, visszanyerésére végleges és tartós megoldást kínál a szegedi Női Hajbeültetés Klinika. Kísérje el Kedvesét egy ingyenes konzultációra!

Kopaszodik a Szerelme??
Hajátültetés klinika
http://hajatultetes.hu/

Prémium minőségű hajbeültetés a modern hajbeültetés eljárások magyarországi bevezetőjétől, 20 éves tapasztalattal. Legújabb gépi FUE hajbeültetés, rövid műtéti idő alatt nagy mennyiségű haj átültetése ultrafinom technikával. Hajátültetés a Sikos Klinikán: természetes beavatkozás, amivel visszanyerheti Önmagát.

Hajátültetés klinika
Rogaine
http://www.drogeriaplusz.hu/

Hajhullás ellenni szer? Már kipróbált nagyon sok mindent de nem találja a megfelelőt? Elege van már, abból hogy nincs tökéletes termék még ezzel kapcsolatban? Ez csak azért lehet így, mert még nem próbálta a rogaine habot! Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatáshoz jutni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra!

Rogaine
Kopaszodás homlokon
http://www.kopaszodas-hajhullas-ellen.hu/termekeink/kopaszodas-homlokon/

A kopaszodás első jeleit tapasztalod? Zavar a sok kihullott hajszál? Weboldalunkra, kopaszodás és hajhullás elleni samponok, fejbőrápoló krémek és tonikok közül válogathatsz. Ezek a termékek a fejbőrön keresztül újratanítják, harmonikus működésre hangolják a hajtermelést és a fejbőr sejtjeit. A gyógynövény élettani hatásait megsokszorozzák a termékbe juttatott célzott információk, lélektani hatásait erősítik a megfelelő színek jótékony rezgései.

Kopaszodás homlokon
www.hajbeultetes.org
http://www.hajbeultetes.org/

A hajbeültetés során nincsenek maradandó hegek, nincs fájdalom, csak a sűrű természetes haj egy egész életen át!

www.hajbeultetes.org
Megoldás kopaszodásra
http://hajbeultetesiklinika.hu/hajbeultetes/

A kopaszodás gyakori velejárója az önértékelési probléma. Ne hagyja hogy egy könnyen kezelhető probléma tartósan rossz közérzetet okozzon Önnek. Forduljon hozzánk, hogy újra önmaga lehessen! Klinikánk minőségi és mennyiségi garanciát vállal minden általunk beültetett hajszálért. Hogy megbizonyosodjon szakértelmünkről, tekintse meg hajbeültetési eredményeinket weboldalunkon! Címünk: Budapest (XIII. Kerület), Szegedi út 56. Várjuk szeretettel! Kérjen ingyenes konzultációt az alábbi telefonszámon: +36-30/265-7191

Megoldás kopaszodásra
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ferfi.wyw.hu: Férfi katalógus. Érdekes weboldalak gyűjteménye, elsősorban férfiaknak.
Gyűjteményünkben 613 válogatott férfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 613 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15197