Jog, jogi tanácsadás > Férfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jog, jogi tanácsadás > 19 weboldal. Kategória leírása: Jogi tanácsadók, ügyvédek, ügyvédi irodák. Jogi segítségnyújtás.

ferfi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Családjogi információtár
http://www.drnemes.hu/jogszabalyok/csaladjog.html

Családjog portál, házassági bontóper, válás, válóper, családjogi ügyvéd, válóperes ügyvéd, vagyonmegosztás, gyermekkel való kapcsolattartás, ...

Családjogi információtár
A láthatási jog gyakorlása
http://www.origo.hu/noilapozo/jogiugyek/20030529alathatasi.html

A különélő szülőnek nem csak joga de kötelessége is egyben, hogy a gyermekével fennálló kapcsolatát ápolja, a gyermekével rendszeresen érintkezzen, fejlődését folyamatosan figyelemmel kísérje. Ennek konkrét szabályait a szülők vitája esetén a bíróság, vagy a gyámhatóság határozza meg. Kevésbé ismert, hogy önálló kapcsolattartási jog illeti meg a nagyszülőket és a nagykorú testvért, bizonyos esetekben pedig a szülő testvérét és házastársát is.

A láthatási jog gyakorlása
Online Jogász
http://www.onlinejogasz.hu/

Az Online Jogászon keresztül gyors segítséget kaphat bármely területen felmerülő jogi problémája megoldásához. Írja meg kérdését és 48 órán belül e-mailben és/vagy a honlapon választ kap.

Online Jogász
Családdal kapcsolatos jogszabályok
http://www.jegyes.hu/jog/csaladjog.html

Családdal kapcsolatos jogszabályok, rendeletek adatbázisa.

Családdal kapcsolatos jogszabályok
Ügyvéd.hu
http://www.ugyved.hu/csaladjog.php

Tipikusan ügyvédek által ellátott szolgáltatások: polgári per, büntető per, válóper, kértérítési per, végrehajtás során jogi képviselet, cégalapítás úgy ...

Ügyvéd.hu
Családjogi specialista
http://www.ugyvedipraxis.hu

Családjogra specializálódott ügyvédek. Ügyvédi irodánk honlapján jogi tippeket, hasznos útmutatókat és naprakész ügyvédi munkadíjakat használ.

Családjogi specialista
Drágább lesz a válás és a cégbejegyezés illetéke
http://www.fn.hu/archivum/20040927/dragabb_lesz_valas/

A kormány által jóváhagyott adómódosítások szerint jövőre több esetben is nőnek az illetékek, többek közt a házassági bontóper valamint a cégbejegyzési illetékek költsége. Csökken az egészségügyi hozzájárulás és változnak a gyes szabályai is...

Drágább lesz a válás és a cégbejegyezés illetéke
A Habeas Corpus Jogsegély eseteiből
http://www.juhaszgeza.hu/publ/masok/jogsegely.ugyek.2000.01.php

Két és fél éve működik a Habeas Corpus Munkacsoport jogsegélyszolgálata. A jogsegély többféle, a magánélettel kapcsolatos diszkriminációs problémában az ügyfelek rendelkezésére áll...

A Habeas Corpus Jogsegély eseteiből
Házastársi vagyonjogi szerződés
http://www.vidakovics.hu

Szeretné tudni, hogyan alakul a házasság alatt megszerzett vagyon sorsa? Mi történik válás esetén? Hogyan osztja meg azt a bíróság? Keressen fel minket! Konzultáció keretében válszolunk kérdéseikre. Kérésére elkészítjük házastársi vagyonjogi szerződését.

Házastársi vagyonjogi szerződés
Dr. Kollár Andor szegedi ügyvéd - családi jog
http://kollarandor.hu/index.php?lang=hun&page=csaladijog

Vállalom Megbízóim peren kívüli- és perbeli jogi képviseletét házassági bontóperben, gyermekelhelyezéssel és tartással kapcsolatos-, apasági és származás megállapítása iránti-, valamint cselekvőképességet érintő ügyekben. Vállalom házassági vagyonjogi szerződések ill. házassági vagyonközösség megszüntetésére irányuló szerződések szerkesztését/véleményezését.

Dr. Kollár Andor szegedi ügyvéd - családi jog
DNS vizsgálatok
http://www.ddc-magyarorszag.com

Professzionális, hatékony és megbízható szolgáltatást nyújtunk mindenfajta DNS-vizsgálat területén, az apasági vizsgálatoktól a bevándorlási szabályozás által megkövetelt rokonsági igazolásokig. Előnyös árainkkal és vetélytárs nélküli szolgáltatásainkkal, megbízhatóságunkkal és szakértelmünkkel vezető laboratóriummá váltunk. Pontos és megbízható DNS-vizsgáló eljárásaink során minden törvényszéki mintát kétszer tesztelünk, ami 100%-os megbízhatósághoz, tökéletes eredményhez vezet.

DNS vizsgálatok
Adásvételi szerződés
http://adasveteliszerzodes.tudora.net/

Az adásvételi szerződések kötésének főbb szabályai. A szerződés kötelező tartalmi elemei, a vevő és az eladó kötelezettségei. Ingatlan, ingó és gépjármű adásvételi szerződések jellemzői.

Adásvételi szerződés
Szabadalom
http://www.szabadalom-vedjegy.hu/szabadalom/szabadalom.htm

Mire jó a szabadalom? Létrehozott egy találmányt? Kitalált egy új gyártási módot, technológiát? Vegye igénybe az eljárások jogi oltalmát, szabadalmaztassa újdonságát. Mi segítünk Önnek! Utána járunk, világviszonylatban is újdonságnak számít-e termék. Segítséget nyújtunk a szabadalmi leírás-, a szabadalmi rajzok elkészítésében és a hivatalhoz való benyújtásban is!

Szabadalom
Szerződés minta ingyen a Docugate megosztóról
http://www.docugate.eu/k35/0/hu/szerzodesek

Hányszor keresgélt hiába egy megfelelő szerződés mintáért, ami kisegítette volna Önt? Itt a Docugate.eu, ahol a szerződés kategóriát kikeresve minden témában talál szerződés mintákat! Töltse le mintáinkat ingyen, Önnek csak az a dolga, hogy kitöltve partnerének átnyújtsa aláírásra, így a Docugate szerződés mintáival időt, energiát és pénzt spórol. Regisztráljon még ma a Docugate.eu dokumentum megosztó oldalra!

Szerződés minta ingyen a Docugate megosztóról
Büntetőjog - Lőrik Ügyvédi Iroda
http://lorik.hu/

A büntetőeljárásban a terheltnek joga van ahhoz, hogy magát megvédje, de ahhoz is, hogy védelme érdekében az általa választott büntető ügyvédet, vegye igénybe. A védelemhez való jog fontossága többek között abban rejlik, hogy a terhelt és a hatóságok viszonyában a hatóság erőfölényét hivatott ellensúlyozni. A büntető ügyvéd segíti a terheltet (gyanúsítottat, vádlottat) abban, hogy a vele szemben folyó büntetőeljárásban a gyanúsítást, a vád tárgyát megismerje, arról álláspontját kifejthesse, a gyanúsítással, váddal szembeni érveit felhozhassa, a hatóságok tevékenységével kapcsolatos észrevételeit és indítványait előterjeszthesse. Amennyiben büntető ügyvédre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Büntetőjog - Lőrik Ügyvédi Iroda
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ferfi.wyw.hu: Férfi katalógus. Érdekes weboldalak gyűjteménye, elsősorban férfiaknak.
Gyűjteményünkben 613 válogatott férfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 613 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15197