Jog, jogi tanácsadás > Férfi - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jog, jogi tanácsadás > 18 weboldal. Kategória leírása: Jogi tanácsadók, ügyvédek, ügyvédi irodák. Jogi segítségnyújtás.

ferfi.wyw.hu Rendezés: PageRank | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Családjogi információtár
Családjogi információtár
http://www.drnemes.hu/jogszabalyok/csaladjog.html

Családjog portál, házassági bontóper, válás, válóper, családjogi ügyvéd, válóperes ügyvéd, vagyonmegosztás, gyermekkel való kapcsolattartás, ...

www.drnemes.hu
A láthatási jog gyakorlása
A láthatási jog gyakorlása
http://www.origo.hu/noilapozo/jogiugyek/20030529alathatasi.html

A különélő szülőnek nem csak joga de kötelessége is egyben, hogy a gyermekével fennálló kapcsolatát ápolja, a gyermekével rendszeresen érintkezzen, fejlődését folyamatosan figyelemmel kísérje. Ennek konkrét szabályait a szülők vitája esetén a bíróság, vagy a gyámhatóság határozza meg. Kevésbé ismert, hogy önálló kapcsolattartási jog illeti meg a nagyszülőket és a nagykorú testvért, bizonyos esetekben pedig a szülő testvérét és házastársát is.

www.origo.hu
Online Jogász
Online Jogász
http://www.onlinejogasz.hu/

Az Online Jogászon keresztül gyors segítséget kaphat bármely területen felmerülő jogi problémája megoldásához. Írja meg kérdését és 48 órán belül e-mailben és/vagy a honlapon választ kap.

www.onlinejogasz.hu
Családdal kapcsolatos jogszabályok
Családdal kapcsolatos jogszabályok
http://www.jegyes.hu/jog/csaladjog.html

Családdal kapcsolatos jogszabályok, rendeletek adatbázisa.

www.jegyes.hu
Ügyvéd.hu
Ügyvéd.hu
http://www.ugyved.hu/csaladjog.php

Tipikusan ügyvédek által ellátott szolgáltatások: polgári per, büntető per, válóper, kértérítési per, végrehajtás során jogi képviselet, cégalapítás úgy ...

www.ugyved.hu
Családjogi specialista
Családjogi specialista
http://www.ugyvedipraxis.hu

Családjogra specializálódott ügyvédek. Ügyvédi irodánk honlapján jogi tippeket, hasznos útmutatókat és naprakész ügyvédi munkadíjakat használ.

www.ugyvedipraxis.hu
Drágább lesz a válás és a cégbejegyezés illetéke
Drágább lesz a válás és a cégbejegyezés illetéke
http://www.fn.hu/archivum/20040927/dragabb_lesz_valas/

A kormány által jóváhagyott adómódosítások szerint jövőre több esetben is nőnek az illetékek, többek közt a házassági bontóper valamint a cégbejegyzési illetékek költsége. Csökken az egészségügyi hozzájárulás és változnak a gyes szabályai is...

www.fn.hu
A Habeas Corpus Jogsegély eseteiből
A Habeas Corpus Jogsegély eseteiből
http://www.juhaszgeza.hu/publ/masok/jogsegely.ugyek.2000.01.php

Két és fél éve működik a Habeas Corpus Munkacsoport jogsegélyszolgálata. A jogsegély többféle, a magánélettel kapcsolatos diszkriminációs problémában az ügyfelek rendelkezésére áll...

www.juhaszgeza.hu
Házastársi vagyonjogi szerződés
Házastársi vagyonjogi szerződés
http://www.vidakovics.hu

Szeretné tudni, hogyan alakul a házasság alatt megszerzett vagyon sorsa? Mi történik válás esetén? Hogyan osztja meg azt a bíróság? Keressen fel minket! Konzultáció keretében válszolunk kérdéseikre. Kérésére elkészítjük házastársi vagyonjogi szerződését.

www.vidakovics.hu
Dr. Kollár Andor szegedi ügyvéd - családi jog
Dr. Kollár Andor szegedi ügyvéd - családi jog
http://kollarandor.hu/index.php?lang=hun&page=csaladijog

Vállalom Megbízóim peren kívüli- és perbeli jogi képviseletét házassági bontóperben, gyermekelhelyezéssel és tartással kapcsolatos-, apasági és származás megállapítása iránti-, valamint cselekvőképességet érintő ügyekben. Vállalom házassági vagyonjogi szerződések ill. házassági vagyonközösség megszüntetésére irányuló szerződések szerkesztését/véleményezését.

kollarandor.hu
Szabadalom
Szabadalom
http://www.szabadalom-vedjegy.hu/szabadalom/szabadalom.htm

Mire jó a szabadalom? Létrehozott egy találmányt? Kitalált egy új gyártási módot, technológiát? Vegye igénybe az eljárások jogi oltalmát, szabadalmaztassa újdonságát. Mi segítünk Önnek! Utána járunk, világviszonylatban is újdonságnak számít-e termék. Segítséget nyújtunk a szabadalmi leírás-, a szabadalmi rajzok elkészítésében és a hivatalhoz való benyújtásban is!

www.szabadalom-vedjegy.hu
Szerződés minta ingyen a Docugate megosztóról
Szerződés minta ingyen a Docugate megosztóról
http://www.docugate.eu/k35/0/hu/szerzodesek

Hányszor keresgélt hiába egy megfelelő szerződés mintáért, ami kisegítette volna Önt? Itt a Docugate.eu, ahol a szerződés kategóriát kikeresve minden témában talál szerződés mintákat! Töltse le mintáinkat ingyen, Önnek csak az a dolga, hogy kitöltve partnerének átnyújtsa aláírásra, így a Docugate szerződés mintáival időt, energiát és pénzt spórol. Regisztráljon még ma a Docugate.eu dokumentum megosztó oldalra!

www.docugate.eu
Adásvételi szerződés
Adásvételi szerződés
http://adasveteliszerzodes.tudora.net/

Az adásvételi szerződések kötésének főbb szabályai. A szerződés kötelező tartalmi elemei, a vevő és az eladó kötelezettségei. Ingatlan, ingó és gépjármű adásvételi szerződések jellemzői.

adasveteliszerzodes.tudora.net
Büntetőjog - Lőrik Ügyvédi Iroda
Büntetőjog - Lőrik Ügyvédi Iroda
http://lorik.hu/

A büntetőeljárásban a terheltnek joga van ahhoz, hogy magát megvédje, de ahhoz is, hogy védelme érdekében az általa választott büntető ügyvédet, vegye igénybe. A védelemhez való jog fontossága többek között abban rejlik, hogy a terhelt és a hatóságok viszonyában a hatóság erőfölényét hivatott ellensúlyozni. A büntető ügyvéd segíti a terheltet (gyanúsítottat, vádlottat) abban, hogy a vele szemben folyó büntetőeljárásban a gyanúsítást, a vád tárgyát megismerje, arról álláspontját kifejthesse, a gyanúsítással, váddal szembeni érveit felhozhassa, a hatóságok tevékenységével kapcsolatos észrevételeit és indítványait előterjeszthesse. Amennyiben büntető ügyvédre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

lorik.hu
Biztosítási ügyvéd
Biztosítási ügyvéd
http://enugyvedem.hu

Az Énügyvédem.hu Kft. személyi sérüléses balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére. Szakembereink minden esetet egyedileg vizsgálnak meg, a több évtizedes szakmai tapasztalat alapján nyújtanak segítséget vagyoni és nem vagyoni kártérítés érvényesítésében, illetve adnak tanácsot. Kérjen díjmentes szakmai konzultációt cégünktől, a jogalap elbírálásáról és a várható kártérítés összegéről!

enugyvedem.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ferfi.wyw.hu: Férfi katalógus. Érdekes weboldalak gyűjteménye, elsősorban férfiaknak.
Gyűjteményünkben 639 válogatott férfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 639 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15215