Egészség, egészségvédelem > 2. oldal > Férfi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészség, egészségvédelem > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Vitaminok webáruház
http://www.vitaminok.biz

A www.vitaminok.biz webáruház elindításával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a magyar vásárlók számára biztosítsunk egy olyan tematikus egészség-webáruházat, mely minden igényüket kiszolgálja köszönhetően a hatalmas választéknak, kedvező áraknak és szállítási időknek. Fontosnak tartjuk, hogy aki egyszer vásárolt már tőlünk, az legközelebb is tőlünk vásároljon, ennek érdekében mindent megteszünk segítőkész ügyfélszolgálatunkon keresztül és a gyors és udvarias kiszolgálás segítségével. Reméljük, hogy elnyerjük bizalmát és ránk bízza azt a feladatot, hogy az egészsége megóvásában részt vegyünk.

Vitaminok webáruház
Káros stressz hatások
http://stresszhatasok.com

A stressz során a hypothalamus-hypophysis-mel­lékvese tengely és a szimpatikus, szenzoros idegrendszer aktiválódása glükokortikoidok, ka­techolaminok és egyéb aktív peptidek fokozott felszabadulását eredményezi. Az immunkompe­tens és a szöveti sejteken található specifikus glükokorti koid, corticotropin-releasing hormon és hisztamin, szubsztancia-P, noradrenalin, cal­citonin generelated peptid receptorok aktiváló­dása módosítja a rnacrophagok, lymphocyták és a szöveti sejtek citokin termelését. A lokális hor­monhatások szerepet játszanak a hízósejtek degranulációjában, ezáltal a hisztamin felszabadu­lásában és a neurogén gyulladásokban. A tartós, krónikus gyulladások elősegítik a daganatok ki­alakulását, amelyben a tumorhoz társult macro­phagoknak jelentős szerepük van. A daganatok kialakulásában kimutatható a neuronalis im­rnun- és endokrin rendszerek közötti összhang zavara.

Káros stressz hatások
Visszérproblémák
http://www.visszer.net/

www.visszer.net - A visszeresség a férfiaknál is gyakorta előforduló probléma.Tudjon meg mindent erről a betegségről és a kezeléséről!

Visszérproblémák
Demeter Masszázs Budapesten
http://www.masszazsbudapesten.com/gyogy_frissito_masszazs.html

A Lepkeháló Közhasznú Egyesület a Demeter Masszázs szalonnal várja férfi vendégeit, női és férfi masszőrrel egyaránt! Szalonunk Budapesten, Újpesten található, kapcsolódjon ki, frissüljön fel masszőreink kezei között.

Demeter Masszázs Budapesten
Speedfitness űzése Budapesten - Tudjon meg többet!
http://idolfitness.hu/

Szeretne rövidebb edzés időt? A speedfitness multifunkcionális technikával alaposan lecsökkentheti edzésre szánt időt, de akár hatását is javíthatja! A speed fitness a testedzés területén egy teljesen új kaput nyit meg. Sokkal kevesebb idő alatt, hihetetlen módon hatékonyabb tréninget űzhet! Ráadásul anélkül, hogy szervezetünk inná meg a levét. Az EMS technológiát használva nem erőltetjük túl inainkat, ízületeinket vagy szalagjainkat. Ön is tréningezzen speedfitness -t Budapesten a MOM-nál! A speed fitness részleteit átnézheti a weboldalon.

Speedfitness űzése Budapesten - Tudjon meg többet!
Bioprotector geopatikus sugárzás ellen
http://shop.biobalzsam.hu/bioprotector_geopatikus_sugarzas_ellen

A mágneses tér torzulásai az olyan helyeken, ahol huzamosabb időt töltünk (pl. munkahely, otthon), káros hatással vannak egészségünkre. Gyengítik az immunrendszert is, s ez súlyos betegségek kialakulásához is vezethet. Ennek megelőzésében segít a Bioprotector, mely hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és kiszűri a káros sugárzásokat.

Bioprotector geopatikus sugárzás ellen
Megoldások szájszag ellen
https://www.tetrobreath.hu/

A halitózis, vagyis a rossz lehelet a lakosság 25%-át érintő probléma. Míg a piacon kapható legtöbb friss leheletet szavatoló termék csak a szájszagot fedi el, addig a Tetrobreath szájkezelő rendszer, szájöblítő és foggél a rendkívül hatékony Oxyd-8 összetevő által a probléma kiváltó okára hat.

Megoldások szájszag ellen
Pszichoterápia, depresszió kezelés
http://www.bezzegheva.hu

Távol a kórházaktól Budapest szívében, az Operához közeli magánrendelőmben Önt is várom, ha olyan gondja, vagy egészségügyi problémája van, amit a barátaival, családtagjaival már nem tud megbeszélni. Pszichiáterként a pszichoterápiás kezelés mellett életvezetési tanácsadást is vállalok.

Pszichoterápia, depresszió kezelés
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
ferfi.wyw.hu: Férfi katalógus. Érdekes weboldalak gyűjteménye, elsősorban férfiaknak.
Gyűjteményünkben 614 válogatott férfi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 614 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15201